Veilig betalen met Afterpay

Vertrouwde uitstraling

De eerste indruk is ook bij het online winkelen vaak erg belangrijk. De meeste louche webshops zijn dan vaak ook snel te herkennen door vormgeving, of bijvoorbeeld door het gebruik van niet reguliere domeinnamen, e-mailadressen, het ontbreken van adresgegevens of gebruik van alleen mobiele telefoonnummers.

Controleer het Webshop keurmerk

Als een webwinkel het keurmerk Thuiswinkel Waarborg of Webshop Keurmerk heeft, belooft de webwinkel een bepaalde service, ook als er iets misgaat bij de bestelling of levering. Zodra u uw aankoop doet bij een webshop met een van deze keurmerken, bent u hier in ieder geval zeker van.Controleer eventueel bij twijfel of de webshops ook daadwerkelijk op de ledenlijst staan van Thuiswinkel Waarborg, of bij het Webshop Keurmerk.

Veilig betalen, gebruik AfterPay

Bovenstaande tips zorgen ervoor dat u zaken doet met een professionele webshop. Wilt u er echter zeker van zijn, dat u eerst uw bestelling ontvangt en vervolgens pas hoeft te betalen, kies dan voor een achteraf betaalmethode, zoals AfterPay.U bent altijd zeker van levering van het door u bestelde product en weet zeker dat u veilig winkelt, wanneer u betaalt via AfterPay.