Momentsleutels

✓ Momentsleutels kopen bij Gereedschapdeal.com
✓ Word ook lid van onze facebookpagina met meer dan 160.000 volgers
✓ Meer dan 15.000 artikelen op voorraad
✓ Vandaag besteld, de volgende werkdag in huis

Momentsleutels

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Momentsleutels 

Momentsleutels. Bij Gereedschapdeal.com hebben wij een ruime keuze! Wij hebben diverse momentsleutels van A-merken zoals Beta, Facom, Gedore en Sonic. Maar wij bieden ook momentsleutels aan van de merken die de concurrentie aangaan met de A-merken zoals Bgs, Mannesmann en Ragnor.

Wat is een momentsleutel?

Een momentsleutel beschikt over een vierkante stift waarop de gangbare moerdoppen passen. Hij is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de afleesbare torsiearm momentsleutel, en de instelbare klik momentsleutel. Naast mechanische sleutels, zijn er ook digitaal afleesbare uitvoeringen, en sleutels die zowel afleesbaar als instelbaar zijn.

De torsiearm momentsleutel bestaat uit een vaste niet buigzame stang, en een torsie-arm die buigt wanneer er druk op uitgeoefend wordt. De mate van buiging geeft het koppel aan, en kan op een schaal bij het handvat in newtonmeter (Nm) worden afgelezen. Bij een momentsleutel met een ingebouwde 'klikkoppeling' wordt vooraf het gewenste koppel door het draaien van de handgreep ingesteld. Zodra het ingestelde koppel wordt bereikt geeft deze een hoor- en voelbare 'klik'.

Online bestellen?

U kunt simpel en veilig bestellen in onze webshop! Wij bieden verschillende handige betaalmethoden zoals: IDeal,Paypal,Creditcard,Mrcash en zelfs achteraf betalen via Afterpay. Woont u in Nederland of Belgie? Dan wordt uw momentsleutel zelfs gratis (thuis)bezorgd!