Buitendienst Gereedschapdeal.com

Wij onderscheiden ons van andere groothandels, doordat we onze klanten bedienen vanuit maar liefst 4 vestigingen, verspreid door het land. In deze vestigingen kan de klant terecht voor het afhalen van producten. Maar wij bieden meer! Het is ook mogelijk een vertegenwoordiger van Gereedschapdeal.com langs te laten komen op uw locatie.

Onze verkoopmedewerkers worden allemaal getraind op de kenmerken van onze producten. Deze informatie geven ze graag door aan hun klant. Hierdoor kan deze altijd rekenen op goed technisch advies voor een bepaalde klus en kennis maken met nieuwe producten. Wij vinden het fijn te horen dat onze klanten zich snel ‘thuis’ voelen bij ons. Er is dan ook altijd tijd voor een kopje koffie en een praatje.

Door ons speciale logistieke en voorraad systeem zijn wij in staat om dagelijks diverse relaties te bedienen met circa 10.000 verschillende producten. Wij leveren alle producten franco bij de klant af. Hiervoor maken we gebruik van een uniek logistiek systeem worden ingepland, waardoor levertijden zeer kort zijn en we altijd ‘just-in-time’ leveren. Onze klanten hoeven dus zelf geen voorraden te houden.

Goede producten en betrouwbare, snelle leveringen zijn bij ons speerpunten. Hier worden dan ook onze leveranciers en samenwerkingspartners op geselecteerd. 

Wij zijn, ondanks onze leeftijd, een modern en flexibel bedrijf die graag met de tijd mee gaat. Dit wordt onder andere bewezen door onze toegankelijke en gebruiksvriendelijke online bestelsite. Klanten kunnen op elk gewenst moment van de dag artikelen bestellen, facturen betalen via iDEAL, facturen inzien en de bestelhistorie bekijken. De webshop is vanzelfsprekend te benaderen op elk gewenst mobiel apparaat, van smartphone tot desktop en van tablet tot laptop. De klant kiest wat hij het handigste vindt.

Offertes

Is uw bedrijf op zoek naar een aanbieding op maat, neem dan contact met ons op! Wij kunnen bedrijven van klein tot groot voorzien van een offerte op maat. Dit is geheel vrijblijvend en wordt pas bindend wanneer deze getekend wordt. Het uitbrengen van een offerte is juridisch gezien een aanbod. Zodra de offerte, het aanbod, wordt aanvaard, komt de overeenkomst tot stand. Aangezien een overeenkomst bindend is, is het dus niet mogelijk om ná aanvaarding de offerte nog terug te trekken. 

Voor een afspraak met onze buitendienst, neem contact op met rob@gereedschapdeal.com