Economy Line

✓ Economy Line gereedschapswagen online bestellen
✓ Word ook lid van onze Facebook pagina met meer dan 160.000 volgers
✓ Meer dan 15.000 artikelen op voorraad
✓ Vandaag besteld, de volgende werkdag in huis

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Ragnor Economy Line gereedschapswagens

De Economy Line gereedschapswagens zijn sinds enige tijd door Ragnor op de markt gebracht om zowel de hobbyist als de professional te bedienen. Deze scherp geprijsde wagens bevatten alles om direct goed van start te kunnen gaan in je werkplaats. Dankzij de jarenlange ervaring van Ragnor weet men als geen ander wat klussers nodig hebben.

Ruime keuze aan gereedschapswagens

De Economy Line heeft in tegenstelling tot bijvoorbeeld de luxe Ultimate Line meer keuze en meer variaties. Naast dat de Economy Line meer keuze heeft dan de Ultimate Line is deze lijn ook aanzienlijk goedkoper dan de luxere lijn.

Voldoende gereedschap

Het grote verschil met bijvoorbeeld de Ultimate Line is dat de Economy Line goedkoper is. Tevens bevatten de verschillende gereedschapskarren in deze lijn meer het standaard gereedschap en niet zozeer het specialistische gereedschap. Zo vind je in de meeste Economy wagens een set schroevendraaiers, tangen en zelfs bitsets. Ook de Economy Line heeft voor ieder wat wils. Ieder model gereedschapswagen is verkrijgbaar in meerdere varianten. Zo is de Red-Line gereedschapswagen verkrijgbaar zonder gereedschap en als 169-delige gereedschapsset of zelfs 205-delig. Daarnaast zijn deze modellen ook weer verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Heeft u moeite bij het maken van een juiste keuze? Onze klantenservice staat vijf dagen per week voor je klaar! Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.30 tot en met 17.00 uur via livechat, email, telefoon en social media.