Spanbanden

De spanbanden, sjorbanden, hijsbanden en rondstroppen uit ons assortiment zijn samengesteld uit hoogwaardig geweven polyester (PES) Wij zorgen voor een snelle levering van kwalitatieve producten. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Mannesmann spanband 25 mm x 5m. Bent u op zoek naar ander auto gereedschap? Klik dan hier.

per pagina

7 producten

  1. BGS sleepkabel
    BGS sleepkabel
    € 29,00 € 23,97
     Let op: dit product is tijdelijk niet beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie Let op: dit product is tijdelijk niet beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie
per pagina

7 producten

Spanband met ratel online bestellen

Een spanband met ratel kunt u voor verschillende doelen gebruiken, denk bijvoorbeeld aan het vastzetten van de lading in uw aanhangwagen. Met een spanband voorkomt u dat (een deel van) de lading uit uw aanhanger vliegt tijdens een autorit. Ook kunt u een spanband op rol gebruiken om voorwerpen rond uw woning of bedrijf vast te zetten, mocht het bijvoorbeeld hard waaien. Denk aan houtwerk, een partytent, enzovoorts. Zo zijn er vanzelfsprekend nog tal van andere situaties te bedenken, waarin het gebruik van een spanband zinvol kan zijn. Heeft u nog vragen over één van deze spandbanden, neem dan gerust cotact op met onze klantenservice!