Spanbanden

De spanbanden, sjorbanden, hijsbanden en rondstroppen uit ons assortiment zijn samengesteld uit hoogwaardig geweven polyester (PES) Wij zorgen voor een snelle levering van kwalitatieve producten. Bekijk bijvoorbeeld eens onze Mannesmann spanband 25 mm x 5m. Bent u op zoek naar ander auto gereedschap? Klik dan hier.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Spanband met ratel

Een spanband met ratel kunt u voor verschillende doelen gebruiken, denk bijvoorbeeld aan het vastzetten van de lading in uw aanhangwagen. Met een spanband voorkomt u dat (een deel van) de lading uit uw aanhanger vliegt tijdens een autorit. Ook kunt u een spanband op rol gebruiken om voorwerpen rond uw woning of bedrijf vast te zetten, mocht het bijvoorbeeld hard waaien. Denk aan houtwerk, een partytent, enzovoorts. Zo zijn er vanzelfsprekend nog tal van andere situaties te bedenken, waarin het gebruik van een spanband zinvol kan zijn.

Sjorbanden, hijsbanden en spanbanden bestellen

Spanbanden worden ook wel sjorbanden of hijsbanden genoemd en zijn ideaal om iets stevig vast te kunnen zetten. Bij Gereedschapdeal.com profiteert u niet alleen van een ruim aanbod spanbanden, maar ook van de voordeligste prijs! Heeft u uw favoriete product gevonden en is uw bestelling voor 15.30 uur bij ons binnen? Dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden! Heeft u nog vragen over één van deze spandbanden, neem dan gerust cotact op met onze klantenservice!