Slijpmachines

Keuzehulp

Hieronder de beschrijvingen van de categorieën om zo je keuze makkelijker te maken.

Haakse slijper

Een haakse slijper is een elektrisch handgereedschap dat kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan metaalbewerkingstaken, waaronder snijden, slijpen, ontbramen, afwerken en polijsten. Voor het polijsten van je auto en dergelijke adviseren wij een polijstmachine

Werkbankslijper

De bankslijpmachine is een machine die voor de hand liggend, schurend en ontworpen is om elk item dat het tegenkomt te slijpen tot een verzwakt omhulsel van zijn vroegere zelf. Afhankelijk van het wiel dat u toevoegt, kan een bankslijper vrijwel elk metalen voorwerp vormen, slijpen, polijsten, polijsten of reinigen.

Stempelslijper

Een stempelslijper of stiftslijper is een eenvoudig maar krachtig gereedschap dat traditioneel wordt gebruikt om het metaal te slijpen. Dit gereedschap is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt om bijna elk materiaal te slijpen. Het wordt gebruikt om ruwe randen te polijsten of glad te strijken en heeft ongelooflijke kracht en RPM-snelheden.

Metaalafkortmachine

Een metaalafkortmachine is voor het snel haaks of onder verstek afkorten van diverse metaalprofielen.

Sleuvenzaag

Een sleuvenzaag of muurslijpers is een elektrisch gereedschap met twee bladen dat wordt gebruikt voor het zagen van smalle kanalen in bakstenen, stenen of betonnen muren.