Please support the people in Ukraine, they need our help! 

Gatzagensets

Naast losse gatzagen zijn er sets verkrijgbaar waar de meest voorkomende diameters in worden geleverd, eventueel samen met accessoires zoals koffers, centreerboren, afstandhouders en adapters om op diverse boorkoppen te monteren. De diameters van de zagen in de meeste sets lopen van ongeveer 19 millimeter tot 76 millimeter. Behalve de diameters verschillen ook de hoogtes. Zorg er dus voor dat u de juiste hoogte voor de dikte van het plaatmateriaal hebt. Bent u op zoek naar andere gereedschapsets? Neem dan een kijkje in het assortiment!

per pagina

2 producten

 1. Bahco gatzagenset 12-delig
  Bahco gatzagenset 12-delig
  € 145,00 € 119,83
  Levering 1-3 werkdagen
  Deze professionele gatzagenset van Bahco is de set die bestaat in totaal uit 12 delen. Uiteraard heeft deze set verschillende diameters. Deze gatzagen set bevat de volgende diameters: 19, 22, 25, 35, 44, 51, 60, 64 en 76 mm. Lees verder
 2. Mannesmann gatzagenset
  Mannesmann gatzagenset
  € 35,00 € 28,93
  Levering 1-3 werkdagen
  Met de 8-delige Mannesmann Gatzagenset snijd u zuivere en gladde gaten, Lees verder
per pagina

2 producten

Gatzagen online bestellen

Om gaten te kunnen boren die groter zijn dan een gewoon boortje is er de gatenzaag. Het is eigenlijk een combinatie van een boor en een rond zaagblad. Vaak wordt deze gebruikt voor het plaatsen van inbouwdozen in gipswandjes, het verzinken van scharnieren, of andere toepassingen waarbij een rond gat in plaatmateriaal gewenst is. Deze werkwijze is vaak sneller dan wanneer een multitool of decoupeerzaag wordt gebruikt. De meeste gatenzagen beginnen bij 19 of 20 millimeter diameter. Door middel van de centreerboor vindt u gemakkelijk het midden van het te boren gat. De tandsteek van de gatenzaag doet de rest van het werk. De fabrikanten maken gebruik van innovatieve materialen en technieken waardoor de boren langer scherp blijven, en minder materiaal laten rondslingeren tijdens het zagen. Zo kunt u dus prettiger en langer werken met dezelfde zagen.