Inbussleutels

Bij Gereedschapdeal hebben wij bijna alle soorten inbussleutels die u maar kunt bedenken. Van grote tot kleine modellen, van lange tot korte sleutels. Neemt u bijvoorbeeld onze Wiha torx Schroevendraaier set 5-delig. Deze is klein, maar stevig en compact genoeg om u van al uw behoeften te kunnen voorzien. Onze Doppenset en inbussleutels met T-greep is ook een erg handige set met inbegrepen doppenset en inbussleutels met T-greep. Bent u op zoek naar een andere soort handgereedschap?

per pagina

13 producten

  1. BGS Inbussleutelset met stift 9-delig
    BGS inbussleutelset met stift 9-delig
    € 35,00 € 28,93
     Let op: dit product is tijdelijk niet beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie Let op: dit product is tijdelijk niet beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie
per pagina

13 producten

Verschillende inbussleutelsets

Ons assortiment inbussleutels is erg breed. Van grote tot kleine sleutels, van lange tot korte zagen, we hebben het allemaal. Als u het gevoel heeft dat er iets ontbreekt, dan kunt u natuurlijk altijd naar onze behulpzame, professionele klantenservice bellen. Wanneer u bij ons op werkdagen vóór 15:30 besteld, heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis!