VDE gereedschapsets

Het gebruiken van VDE gereedschap staat niet altijd bovenaan het lijstje van elke vakman die in de buurt van elektrische bronnen werkt. Als u namelijk kijkt naar prestatie, kan dezelfde handeling vaak ook al bereikt worden met een regulier stuk gereedschap. Met één heel belangrijk verschil: VDE-gereedschap biedt bescherming tegen elektrische schokken tot wel 1.000V. Bekijk ook onze populairste VDE-gereedschap, de VDE gereedschapsset 13-delig en de VDE gereedschapsassortiment 74-delig!

per pagina

14 producten

  1. Mannesmann VDE gereedschapskoffer gevuld
    Mannesmann VDE gereedschapskoffer gevuld
    Speciale Price € 299,00 € 247,11 Normale Price € 305,00
    <span style="color: #54B146;">Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis!</span> Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis!
per pagina

14 producten

Geisoleerde VDE gereedschapssets

Veilig gereedschap is van groot belang, of u nu een (serieuze) doe-het-zelver of een professionele vakman bent. Als het erop aankomt, wordt er bij het uitzoeken van nieuw gereedschap vaak alleen gekeken naar prestatie. Gereedschap kan qua uiterlijk onwijs op elkaar lijken, het verschil zit vaak in de mate van veiligheid. Onze hardloper is: Centurius gereedschapsset 13-delig VDE.