Acculaders

Gereedschapdeal.com is het adres voor het vinden van een goede acculader, druppellader of onderhoudslader. Op Gereedschapdeal.com geven we duidelijke uitleg over onze laders en u kunt de verschillende aangeboden laders makkelijk met elkaar vergelijken. Dus of u nu een acculader nodig heeft voor een bromfiets, een auto of een druppellader voor een accu van een boot, we hebben het allemaal! Bent u op zoek naar ander auto gereedschap? Klik dan hier. Als u vragen heeft, neem dan contact op met onze klantenservice

per pagina

8 producten

  1. BGS Auto acculader | 12 V
    BGS Auto acculader | 12 V
    Speciale Price € 43,86 € 36,25 Normale Price € 53,00
    <span style="color: #54B146;">Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis!</span> Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis!
per pagina

8 producten

Acculader kopen

Als de auto-accu leeg is, kan u eventueel een acculader gebruiken. Dit wordt ook wel een druppellader genoemd. U moet een auto acculader niet zien als een directe starthulp als u midden op de weg staat. Hij heeft namelijk even zijn tijd nodig. Druppelladers zijn er in verschillende voltages, bijvoorbeeld een acculader van 6 volt, van 12 volt of van 24 volt. Een acculader wordt veel gebruikt bij bijvoorbeeld een auto die vaak lang stil moet staan.