Doppensets

Gereedschapdeal.com heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd een voor u geschikte doppenset verkrijgbaar is. In de categorie doppensets kunt u kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals: Centurius, Beta, Gedore en Ragnor. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor: Ragnor doppenset 215-delig. Bent u op zoek naar ander auto gereedschap? Klik dan hier.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een doppendoos

Bij bijna alle dopsleutelsets worden doppen meegeleverd. Heb je extra doppen of andere maat doppen nodig? Dan biedt een doppendoos uitkomst. Doppendozen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, al dan niet gecombineerd met ratels. Doppensets en doppendozen zijn voor veel verschillende werkzaamheden te gebruiken, bijvoorbeeld voor werkzaamheden aan uw fiets, motor of auto.

Doppensets online bestellen

Bij het aandraaien van een schroef of een bout is het soms handig om een doppenset bij de hand te hebben. Met de doppen van een doppenset kunt u eenvoudig, met behulp van een doppen tang, een schroef of moer aandraaien. U hoeft daarvoor dan niet extreem veel kracht te zetten om uw schroeven of moeren vast te krijgen. Het is prettig dat er veel soorten doppen te krijgen zijn. Zo heeft u altijd de juiste maat bij de hand. Naast dat er verschillende maten doppen zijn, zijn de doppen ook verkrijgbaar in verschillende materialen. Onze meest bekende doppenset is de Ragnor inbusdoppenset 8-delig. Klik hier als u interesse heeft in onze andere gereedschapsets.