Krachtdoppenset

Gereedschapdeal.com heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd een voor u geschikte krachtdop verkrijgbaar is. In de categorie krachtdoppen kunt u kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals Facom, BGS, Gedore, Centurius en Ragnor. Bent u op zoek naar ander auto gereedschap? Klik dan hier. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor:

per pagina

22 producten

 1. BGS Krachtdoppenset lang 3-delig
  BGS krachtdoppenset lang 3-delig
  Speciale Price € 50,00 € 41,32 Normale Price € 55,00
   Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis! Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis!
 2. BGS Krachtdoppenset 3 delig geel rood blauw
  BGS Krachtdoppenset 3 delig
  € 175,00 € 144,63
   Let op: dit product is tijdelijk niet beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie Let op: dit product is tijdelijk niet beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie
per pagina

22 producten

Krachtdop en krachtdoppensets

Krachtdoppen zijn ook bekend onder de namen slagdoppen of impactdoppen. Onder krachtdoppen zijn natuurlijk verschillende soorten verkrijgbaar, zoals lange krachtdoppen, diepe krachtdopen en zware krachtdoppen. Deze zijn zowel los te koop of verkrijgbaar in een doppenset. Op de site van Gereedschapdeal.com staan verschillende slagdoppensets inclusief beschermhoes. Heeft u nog vragen over dit product? Dan kan u terecht bij onze klantenservice!