Krachtdoppenset

Gereedschapdeal.com heeft een uitgebreid assortiment in professioneel gereedschap, zodat er altijd een voor u geschikte krachtdop verkrijgbaar is. In de categorie krachtdoppen kunt u kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals Facom, BGS, Gedore, Centurius en Ragnor. Bent u op zoek naar ander auto gereedschap? Klik dan hier. Onze klanten kiezen momenteel het vaakst voor:

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Krachtdoppen: set ijzersterke doppen

Krachtdoppensets lijken op gewone doppensets, maar zijn een stuk sterker dan gewone doppen. Gewone doppen kunnen onder extreme druk kapot springen, bijvoorbeeld bij het gebruik van slagmoersleutels. Doordat krachtdoppen veelal gemaakt zijn van chroom-moybdeen, een sterke staalsoort, kunnen deze doppen niet kapot springen onder de kracht van slagmoersleutels. Het is dan ook niet voor niets dat krachtdoppen ook wel slagdoppen of impactdoppen genoemd worden.

Krachtdop en krachtdoppensets

Onder krachtdoppen zijn natuurlijk verschillende soorten verkrijgbaar, zoals lange krachtdoppen, diepe krachtdoppen en zware krachtdoppen. Deze zijn zowel los te koop of verkrijgbaar in een doppenset. Op de site van Gereedschapdeal.com staan verschillende slagdoppensets inclusief beschermhoes. Heeft u nog vragen over dit product? Dan kan u terecht bij onze klantenservice!