Oliefiltersleutels

Gereedschapdeal.com is hét adres bij uitstek voor de aanschaf van professioneel gereedschap. Ook voor een oliefiltersleutel zit u hier goed. In de categorie oliefiltersleutels kunt u kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals BGS en Facom. Benieuwd wat het populairste product is? Momenteel is dat: BGS oliefiltersleutel met metalen band tot 155 mm. Bent u op zoek naar ander auto gereedschap? Klik dan hier. Heeft u nog vragen over de oliefiltersleutels, dan kunt u bij onze klantenservice terecht!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sleutel voor oliefilter

Met de oliefiltersleutel met metalen band verwijdert u snel en eenvoudig zelf de oliefilter van uw auto. Zonder het juiste gereedschap kan het verwijderen van de oliefilter zeer tijdrovend zijn. Door de metalen band om de oliefilter te bevestigen kunt u deze echter zonder veel moeite verwijderen. De metalen band van de sleutel zet de oliefilter vast. Hierdoor verwijdert u de filter in een handomdraai. De oliefiltersleutel met metalen band is voorzien van een solide handgreep waardoor u een stevige grip heeft. Kortom, de oliefiltersleutel met metalen band maakt het gemakkelijk om zelf uw oliefilter te vervangen.

Oliefiltersleutels bestellen

In ons ruime aanbod oliefilters kunt u altijd en overal de beste oliefiltersleutels bestellen.
Bestelt u op werkdagen vóór 15:30, dan is uw bestelling de volgende werkdag in huis! Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice!