Schroefdraad reparatieset

Een schroefdraadreparatieset bevat alle benodigdheden ter reparatie van beschadigd schroefdraad. Boor het gat met de meegeleverde boor, tap nieuw schroefdraad en monteer de schroefdraadbus met het montagehulpstuk. In de schroefdraadbus kunt u nu uw orginele bout weer draaien. Ook te gebruiken voor het versterken van schroefdraadverbindingen in aluminium. Bent u op zoek naar ander auto gereedschap? Klik dan hier. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Schroefdraad repareren of herstellen

Met een schroefdraad reparatieset kunt u beschadigd schroefdraad snel en gemakkelijk herstellen. Met onderstaande stappen herstelt u eenvoudig het beschadigde schroefdraad:

  • U boort het gat van het beschadigde schroefdraad uit met de meegeleverde boor
  • Vervolgens tapt u een nieuw schroefdraad met behulp van de juiste maat tap
  • Hierna monteert u de schroefdraadbus met het montagehulpstuk
  • In de schroefdraadbus kunt u nu de originele bout draaien

Een groot voordeel is dat het gerepareerde schroefdraad bijna altijd sterker is dan het originele schroefdraad, waardoor de schroefdraad reparatiesets ook geschikt zijn om als draadversterking te gebruiken.

Schroefdraad reparatieset bestellen

Heeft u uw favoriete schroefdraad reparatieset al gezien? Plaats van vandaag nog uw bestelling! Wanneer uw bestelling voor 15.30 uur bij ons binnen is, wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!