Veerspanners

De veerspanners zijn ideaal voor het verlagen van auto’s of het vervangen van veren van voertuigen. De veerspanners, ook wel veerklemmen genoemd, zijn een must voor het veilig monteren en demonteren van veren. Bent u op zoek naar ander auto gereedschap? Klik dan hier.

per pagina

4 producten

per pagina

4 producten

Veren en schokbrekers vervangen met veerklemmen

Veerspanners worden ook wel veerklemmen genoemd en zijn onmisbaar bij het vervangen van de veren of schokbrekers van uw auto. Doordat deze onderdelen vaak onder flinke spanning staan, kan het vervangen van deze onderdelen gevaarlijk zijn. Veerspanners zorgen ervoor dat je de veren en schokbrekers op een veilige manier kunt vervangen. Met een veerspanner kan namelijk voorkomen worden dat de veren die onder spanning staan, wegschieten op het moment dat deze losgemaakt worden. Mocht je twijfelen over het vervangen van de veren of schokbrekers, laat dit klusje (in verband met de veiligheid) dan altijd aan een professional over.

Veerspanners voor auto en bus

Bij de keuze voor een set veerspanners is het belangrijk om naar de maximale druk te kijken. Hoe zwaarder een auto, hoe meer druk een veerspanner moet hebben. Wanneer uw bestelling voor 15.30 uur bij ons binnen is, wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden. Heeft u nog vragen of wilt u advies over het gebruik van veerspanners? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.