Compressiemeter

✓ Compressiemeters kopen bij Gereedschapdeal.com
✓ Word ook lid van onze Facebook pagina met meer dan 160.000 volgers
✓ Meer dan 15.000 artikelen op voorraad
✓ Vandaag besteld, de volgende werkdag in huis

Compressiemeter

Van hoog naar laag sorteren
 1. BGS Compressiemeter 14+18 mm

  Deze benzine compressiemeter is geschikt voor het meten van compressieverlies bij auto's en motors. De meter heeft een bereik van maximaal 21 bar. Met de slang van 30cm bereikt u ook de lastig bereikbare plekken. Voorzien van 14+18mm adapter.

  Lees meer
  € 39,00
  € 32,23 excl. BTW
  Voor 15:30 besteld is de volgende werkdag in huis!

 2. BGS Compressiemeter 12+14 mm

  Deze benzine compressiemeter is geschikt voor het meten van compressieverlies bij auto's en motors. De meter heeft een bereik van maximaal 21 bar. Met de slang van 30cm bereikt u ook de lastig bereikbare plekken. Voorzien van 12+14mm adapter.

  Lees meer

  Normale prijs: € 39,00

  Special Price € 25,00

  € 20,66 excl. BTW
  Voor 15:30 besteld is de volgende werkdag in huis!

 3. BGS Compressiemeter benzine 10+14 mm

  Deze benzine compressiemeter is geschikt voor het meten van compressieverlies bij auto's en motors. De meter heeft een bereik van maximaal 21 bar. Met de slang van 30cm bereikt u ook de lastig bereikbare plekken. Voorzien van 10+14mm adapter.

  Lees meer
  € 39,00
  € 32,23 excl. BTW
  Voor 15:30 besteld is de volgende werkdag in huis!

Van hoog naar laag sorteren

Compressiemeter kopen bij Gereedschapdeal.com

Gereedschapdeal weet wat belangrijker is voor het goed onderhouden van uw voertuig. Daarom bevat het assortiment diverse benzine en diesel compressiemeters. Hiermee speurt u eenvoudig problemen van uw motor op zoals versleten zuigerveren, verbrande kleppen, versleten klepgeleiders of een kapotte koppakking. Onze compressiemeters kunnen ook erg handig zijn bij het beoodelen of een tweedehands motor nog goed werkt. 

Diversiteit van ons compressiemeter assortiment

De compressiemeters van Gereedschapdeal zijn uitermate geschikt voor benzine en diesel motoren. Bij de meeste compressiemetersets zit er een adapter bij inbegrepen. Deze adaptors kunnen aangesloten worden op de brandstof aansluiting of bougie van de motor. Dit is noodzakelijk om heel nauwkeurig te meten of alles nog naar behoren werkt.

Het gemak van onze compressiemeters

Op onze compressiemeters passen ook verlengstukken. Een verlengstuk zorgt ervoor dat u op de meest moeilijk bereikbare plekken zelfs nog heel precies kunt meten. Oftewel, met de compressiemeters van Gereedschapdeal bent u in staat om uw motor altijd uitstekend te beoordelen/controleren.