Laders

Keuzehulp bij het kopen van een oplader

Bij de keuze welke oplader je gaat kopen is het allereerst van belang dat je een oplader gaat kopen die bestemd voor het accuplatform waar je gebruik van maakt. Actieve luchtkoeling zorgt ervoor dat de accu die je plaatst gekoeld wordt door aangevoerde lucht. Dit zorgt ervoor dat de accu's op een lagere temperatuur geladen worden en dit resulteert weer voor een langere levensduur van je accu. Het laatste verschil zit in de laadstroom. Een hogere laadstroom zorgt voor een snellere lading van je accu. 

per pagina

2 producten

per pagina

2 producten

Acculaders en snelladers zijn heel handig wanneer je accugereedschap gebruikt. Tegenwoordig zijn de accu’s in elektrisch gereedschap moderne Li-Ion-accu’s, die jarenlang meegaan en krachtige prestaties bieden. Je hebt geen last van zelfontlading en ze zijn altijd inzetbaar

Makita acculader en andere opladers

Er zijn verschillende soorten Makita acculaders verkrijgbaar. Bij elke acculader staat aangegeven welke accu’s ermee opgeladen kunnen worden. Zo staat er in de productomschrijving het type accu (zoals een Li-Ion accu of een Ni-Mh accu), het soort accu (zoals een staafaccu, een blokaccu of een schuifaccu) en de voltage van de accu waarvoor de acculader geschikt is. Dankzij deze omschrijving weet u zeker dat u het juiste product aanschaft.