Powerpacks

Met de verschillende accuplatformen van Makita wissel je jouw accu heel gemakkelijk uit met ander accugereedschap van hetzelfde platform.

Keuzehulp bij het kopen van een accu

Bij de keuze welke accu je gaat kopen is het allereerst van belang dat je een accu gaat kopen die bestemd is voor hetzelfde accuplatform. Daarna hoef je alleen nog een keuze te maken in de Amperage van de accu. Hoe meer Amperage des te langer de werkduur per lading. Voor zwaardere machines die veel vermogen vragen zoals tuinmachines, zaagmachines en haakse slijpers adviseren wij een om een hogere amperage te kopen. 

Keuzehulp bij het kopen van een oplader

Bij de keuze welke oplader je gaat kopen is het allereerst van belang dat je een oplader gaat kopen die bestemd voor het accuplatform waar je gebruik van maakt. Actieve luchtkoeling zorgt ervoor dat de accu die je plaatst gekoeld wordt door aangevoerde lucht. Dit zorgt ervoor dat de accu's op een lagere temperatuur geladen worden en dit resulteert weer voor een langere levensduur van je accu. Het laatste verschil zit in de laadstroom. Een hogere laadstroom zorgt voor een snellere lading van je accu. 

per pagina

5 producten

per pagina

5 producten

Officieel Makita dealer

Als officieel Makita dealer ontvangt je via Gereedschapdeal.com 3 jaar garantie op alle machines. Registreer jouw machine op de website van Makita België en profiteer van deze dealer service! Dankzij Makita's accugarantieplan ontvang je 2 jaar garantie op alle accu's.
> Meer over Makita's garantie