Overige handgereedschap

Accu- en elektrisch gereedschap zijn dé toepassingen voor zware, professionele werkzaamheden, maar dit is vanzelfsprekend niet in alle gevallen de te gebruiken tool. Handgereedschap omvat alle gereedschappen die niet worden aangedreven door een spanningsbron en worden zodoende altijd door een hand bediend. Deze vorm van gereedschap verdwijnt nooit helemaal, omdat handgereedschap zéér nuttig is voor kleine klusjes en eenvoudige verrichtingen. Voorbeelden hiervan zijn handzagen, zakmessen en schroevendraaiers. Bent u op zoek naar een andere soort handgereedschap? Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice!

per pagina

Producten 1-24 van 33

 1. Yato telescopische inspectieset 4-delig
  Yato telescopische inspectieset 4-delig
  Speciale Price € 24,95 € 20,62 Normale Price € 29,00
   Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis! Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis!
 2. BGS ontbramer
  BGS ontbramer
  € 55,00 € 45,45
   Let op: dit product is tijdelijk niet beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie Let op: dit product is tijdelijk niet beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie
per pagina

Producten 1-24 van 33

Overig handgereedschap

Bent u op zoek naar handgereedschap? Bij Gereedschapdeal.com hebben we een uitgebreide selectie handgereedschap voor u opgenomen in onze shop. Binnen dit ruime assortiment vindt u verschillende gereedschappen die handig zijn bij vrijwel iedere grote klus. Denk daarbij aan hamers, schroevendraaiers, sleutelgereedschap of meetgereedschap. Met ruim 500 producten binnen het assortiment handgereedschap vindt u altijd waar u naar op zoek bent. U kunt een selectie maken uit de zowel bekende merken als minder bekende merken.