Please support the people in Ukraine, they need our help! 

Overige handgereedschap

Accu- en elektrisch gereedschap zijn dé toepassingen voor zware, professionele werkzaamheden, maar dit is vanzelfsprekend niet in alle gevallen de te gebruiken tool. Handgereedschap omvat alle gereedschappen die niet worden aangedreven door een spanningsbron en worden zodoende altijd door een hand bediend. Deze vorm van gereedschap verdwijnt nooit helemaal, omdat handgereedschap zéér nuttig is voor kleine klusjes en eenvoudige verrichtingen. Voorbeelden hiervan zijn handzagen, zakmessen en schroevendraaiers. Bent u op zoek naar een andere soort handgereedschap? Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice!

per pagina

Producten 1-10 van 32

 1. Hyundai tuingereedschapsset 4-delig
  Hyundai tuingereedschapsset 4-delig
  € 20,00 € 16,53
  Levering 1-3 werkdagen
  Met deze zeer complete set Hyundai tuingereedschappen maakt u van tuinieren een feest. Lees verder
 2. Beta compacte en oplaadbare inspectielamp met ultra heldere LED
  Beta compacte en oplaadbare inspectielamp met ultra heldere LED
  Speciale Price € 55,00 € 45,45 Normale Price € 105,00
  Levering 1-3 werkdagen
  Deze compacte en oplaadbare inspectielamp met ultra heldere LED van Beta heeft een compacte behuizing die vervaardigd is uit anti-slip rubber en heeft een 360 graden draaibare ophanghaak. De lamp wordt geleverd met lader. Lees verder
per pagina

Producten 1-10 van 32

Overig handgereedschap

Bent u op zoek naar handgereedschap? Bij Gereedschapdeal.com hebben we een uitgebreide selectie handgereedschap voor u opgenomen in onze shop. Binnen dit ruime assortiment vindt u verschillende gereedschappen die handig zijn bij vrijwel iedere grote klus. Denk daarbij aan hamers, schroevendraaiers, sleutelgereedschap of meetgereedschap. Met ruim 500 producten binnen het assortiment handgereedschap vindt u altijd waar u naar op zoek bent. U kunt een selectie maken uit de zowel bekende merken als minder bekende merken.