Sonic gereedschapswagens leeg

✓ Sonic gereedschapswagens leeg kopen bij Gereedschapdeal.com
✓ Word ook lid van onze facebookpagina met meer dan 160.000 volgers
✓ Meer dan 15.000 artikelen op voorraad
✓ Vandaag besteld, de volgende werkdag in huis

Sonic gereedschapswagens leeg

Van hoog naar laag sorteren
  1. Met een gereedschapswagen van Sonic Equipment kunt u onmogelijk de fout in gaan. Deze splinternieuwe gereedschapswagen is een aanwinst voor iedere klusser die lange uren maakt en veel van zijn gereedschap vereist.

    Lees meer
    € 1.159,00
    € 957,85 excl. BTW
    Voor 14:00 besteld is de volgende werkdag in huis!

Van hoog naar laag sorteren

Sonic gereedschapswagen leeg

Bent u op zoek naar een duurzame lege gereedschapswagen tegen een redelijke prijs? Neem dan een kijkje in ons aanbod "lege" gereedschapswagens van Sonic. Dit zijn zeer robuuste gereedschapswagens in het A-segment. Wat kan je verwachten? Een uitermate professionele uitstraling en een gereedschapswagen die uw jaren bij staat met al uw klussen en projecten.

GRATIS geleverd:

Wij hebben bij Gereedschapdeal.com alle Sonic producten is huis en bieden dan ook een snelle levering van 24 uur. Besteld u uw Sonic gereedschap voor 14:00 dan heeft u uw gereedschap de volgende werkdag al in huis.Bezorgkosten? Die kennen wij bij Gereedschapdeal niet, alle producten worden gratis bezorgd of het nu een Sonic gereedschapset of een Sonic gereedschapswagen leeg is, hij wordt gratis bezorgd in Nederland en Belgie!