Hobby Line

✓ Hobby Line gereedschapswagen online bestellen
✓ Word ook lid van onze Facebook pagina met meer dan 160.000 volgers
✓ Meer dan 15.000 artikelen op voorraad
✓ Vandaag besteld, de volgende werkdag in huis

Gereedschapswagens voor een scherpe prijs

De Hobby Line van Ragnor is de nieuwe lijn gereedschapswagens van dit bekende merk. Deze wagens zijn geschikt voor zowel de hobbyist als de semi-professional en verkrijgbaar vanaf €99,-. De Hobby Line heeft een breed assortiment gereedschapswagens en voor ieder wat wils.

Van hoog naar laag sorteren

Van hoog naar laag sorteren

Voordelige gereedschapswagens

Ragnor biedt met de lancering van de Hobby Line gereedschapswagens een groot assortiment aan gereedschapswagens aan tegen zeer scherpe prijzen. Deze wagens zijn door iedereen te gebruiken. Of het nu gaat om een hobbyist, semi-professional of iemand die dagelijks met gereedschap te maken heeft.

Specificaties Hobby Line

De Hobby Line van Ragnor is zoals gezegd te gebruiken door iedereen. Toch richt Ragnor zich met deze lijn meer op de hobbyist dan op de professional. Dit is vooral te zien aan de inhoud van de gereedschapswagens. De inhoud is wat simpeler dan de Economy Line of de Ultimate Line. Dit is ook terug te zien in de aanschafsprijs van de gereedschapswagen(s). Zo is de Hobby Line aanzienlijk goedkoper dan zijn grotere broers. Zo kun je al een Hobby Line gereedschapswagen aanschaffen vanaf €99,- en kost een Ultimate Line wagen toch al snel €339,-.

Inhoud Hobby Line gereedschapskarren

Zoals gezegd heeft de Hobby Line een meer simplistische inhoud dan de twee duurdere lijnen. Hiermee wordt niet gezegd dat de kwaliteit van het gereedschap minder is, integendeel. De 124-delige gevulde gereedschapswagen van Ragnor bevat alleen al minder gereedschap dan de meeste wagens uit de Economy en Ultimate Line en daarnaast ook de meer ''standaard gereedschappen'' die je eigenlijk overal wel voorbij ziet komen. Denk hierbij aan; schroevendraaiers, tangen, sleutelsets enzovoorts. Wel heeft de Hobby Line als grote voordeel dat het assortiment iets ruimer is dan van de twee duurdere lijnen. Zo kun je naar hartenlust kiezen wat het beste bij je past en wat je nodig denkt te hebben bij die belangrijke klus.

Heeft u moeite bij het maken van een juiste keuze? Onze klantenservice staat vijf dagen per week voor je klaar! Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.30 tot en met 17.00 uur via livechat, email, telefoon en social media.