Hyundai Wandslangenbox 20M X 8Mm - 58603

SKU
5413821367552
  • Gratis verzending voor orders boven 99,-
  • Klantbeoordeling 9/10
  • Achteraf betalen via Klarna
€ 59,00
Voor 12:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
Vertrouwde betalingsopties
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
Details

Hyundai Wandslangenbox 20M X 8Mm - 58603

De Hyundai Automatische Wandslangenbox is een onmisbaar hulpmiddel voor het bewateren van jouw tuin, en biedt een scala aan bijzondere kenmerken die je tuinverzorging naar een hoger niveau tillen. Hier zijn enkele hoogtepunten van deze innovatieve tuinaccessoire:

*Bijzondere Kenmerken:*

1. **Verstelbare Tuinsproeier:** De meegeleverde tuinsproeier, compleet met koppelingen, biedt een scala aan sproeiopties, van een subtiele nevel tot een krachtige straal, waardoor je jouw planten, bloemen en struiken op maat kunt bewateren.

2. **Ruim Bereik:** Met een indrukwekkende tuinslanglengte van 20 meter en de mogelijkheid om 180 graden te draaien, biedt deze wandslangenbox een ruim bereik en flexibiliteit, waardoor je gemakkelijk alle hoeken van je tuin kunt bereiken.

3. **Automatische Oprolfunctie:** Na gebruik rolt de tuinslang zichzelf automatisch op, waardoor rommelige tuinslangen tot het verleden behoren en jouw tuin netjes en opgeruimd blijft.

4. **Veelzijdigheid en Gemak:** De wandbox is draaibaar tot 180 graden en kan eenvoudig van de beugel worden verwijderd voor vorstvrije en veilige opslag, waardoor het onderhoud en de opslag van het systeem moeiteloos zijn.

5. **Stijlvol Design:** Met het kenmerkende strakke en moderne zwart/blauwe design van Hyundai, voegt deze wandslangenbox niet alleen functionaliteit toe aan jouw tuin, maar ook een vleugje stijl en elegantie.

*Technische Gegevens:*

- **Lengte Tuinslang:** 20 meter
- **Diameter Tuinslang:** Ø8mm
- **Lengte Aanvoerslang:** 2 meter
- **Maximale Druk:** 24 Bar
- **Afmeting:** 37 x 19,5 x 33 cm

Ervaar het gemak en de efficiëntie van tuinbewatering met de Hyundai Automatische Wandslangenbox. Met zijn geavanceerde functies en stijlvolle design is het een waardevolle toevoeging aan elke tuin. Koop vandaag nog en geniet van een prachtig groene en goed onderhouden tuin!

Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan