Beta gereedschap

Beta is leverancier van onder andere gereedschapskoffers, gereedschapwagens, trolleys, setjes handgereedschap van professionele kwaliteit. Tevens is Beta leider in ontwerp en productie van professionele gereedschap in Italië. Ontdek uitstekende kwaliteit met een Italiaanse twist.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Professioneel gereedschap van Beta

Het merk Beta is een A-merk wat staat voor hoge kwaliteit gereedschappen. Uitstekende kwaliteit gereedschap staat bij ons hoog in het vaandel, en de gereedschappen van Beta zorgen voor deze aanvulling. U weet dat u goed spul in huis haalt, als u voor Beta kiest. De hoge kwaliteit van Beta staat garant voor een lange levensduur en daarom geven wij op alle Beta producten 10 jaar garantie.

Groot assortiment autogereedschap

Het assortiment Beta gereedschappen bestaat uit: gereedschapsmodules, schroevendraaiers, ring-steeksleutels, doppensets, tangen, ratels, sleutelsets, momentsleutels, slagmoersleutels, gereedschapshouders, gevulde gereedschapswagens, gereedschapskoffers en uitgebreide gereedschapsmodules! U zou het moeten voelen en gebruiken om het te ervaren!