Bosch Professional

✓ Bosch professional kopen bij Gereedschapdeal.com
✓ Word ook lid van onze Facebook pagina met meer dan 160.000 volgers
✓ Meer dan 15.000 artikelen op voorraad
✓ Vandaag besteld, de volgende werkdag in huis

Bosch Professional

Van hoog naar laag sorteren
  1. Krachtige boormachine van Bosch met een klopboor functie en een zeer krachtige 3.0Ah accu. De set wordt geleverd in een stevige L-boxx. Lees meer

    Normale prijs: € 229,00

    Special Price € 199,00

    € 164,46 excl. BTW
    Voor 14:00 besteld is de volgende werkdag in huis!

Van hoog naar laag sorteren

Gereedschapdeal en Bosch professional : een fantastische combinatie.

Welkom in de wereld van Bosch Professional

Wij van gereedschapdeal staan al jaren bekend dat om onze expertise en kwaliteit op het gebied van gereedschap en klantvriendelijkheid. Natuurlijk bieden we onze klanten daarom ook alleen het beste van het beste. De fenomenale lijn van Bosch Professional mag hier natuurlijk niet ontbreken.

In 1886 werd Bosch door Robert Bosch opgericht, destijds onder de naam "Werkstätte für Feinmechanik und Elektrotechnik". Sindsdien is het bedrijf gegroeit tot de multinational die het nu is. Bosch produceert huishoudelijke toestellen, aandrijf en besturingssystemen, auto elektronica en elektrische gereedschappen.

Als vakman of klusser wordt veel van u verwacht: rap werk, betrouwbaarheid, competentie,en natuurlijk uw volledige inzet. Dan is het toch vanzelfsprekend dat u van uw elektrisch gereedschap hetzelfde verlangt? Het professionele lijn gereedschap van Bosch wordt ontwikkeld om uitstekend werk te leveren. Het gereedschap voldoet aan de hoogste eisen op het vlak van prestatie, precisie en robuustheid voor uitstekende professionele resultaten.

Neem ook een kijkje op onze Facebook pagina met meer dan 160.000 volgers! We hebben wekelijks leuke win of cashback acties voor onze volgers van de facebook pagina.

Bestel vandaag voor 14:00 uit ons ruime assortiment van onder andere Bosch professional producten, dan heeft u deze de volgende werkdag in huis!