Facom gereedschap

Facom is ondertussen het grootste merk van handgereedschap in Europa. Vaklui overal ter wereld vertrouwen al jaren op de kwaliteit van het gereedschap. De multi-specialist is vandaag aanwezig in de meest uiteenlopende markten: mechanica, luchtvaart, elektriciteit, elektronica, openbare werken, bouw en auto’s. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Professioneel Facom gereedschap

Facom gereedschap wordt gekenmerkt door het gebruikerscomfort en de lange levensduur en door de intelligente oplossingen. Van losse steeksleutels, schroevendraaiers en bankschroeven, tot complete gereedschapssets, werkbanken en gereedschapswagens. Met het zeer uitgebreide assortiment kun je een complete werkplaats inrichten en passend gereedschap voor elke klus vinden. Met hun streven naar constante productinnovatie leveren ze al tientallen jaren lang kwaliteitsgereedschap en voldoen ze aan hun eigen bedrijfsdoelstelling om duurzaam gereedschap te ontwerpen.

Gespecialiseerd in autogereedschap

Facom gereedschap is gemaakt om specifieke taken mee uit te oefenen. Zo worden in een werkplaats waar aan auto’s wordt gewerkt, vaak zeer specifieke handelingen uitgevoerd (zoals het vervangen van een oliefilter of het opkrikken van een wagen...) die totaal verschillen met de taken die men bv. op een werkplaats uitvoert waar elektrische toestellen worden gemaakt (werken met geïsoleerd gereedschap aan toestellen onder bedrijfsspanning, herstellen van fijne elektronica…). Voor al deze type werkplaatsen heeft Facom de juiste gereedschappen op maat, waardoor specifieke klussen eenvoudiger, degelijker en vooral ook sneller uitgevoerd worden!