Officiële Makita dealer

Gereedschapdeal.com/Berghoff is officiële dealer van Makita. Dit betekent dat jij kunt profiteren van de volgende voordelen:

  • Keuze uit meer dan 5000 Makita producten
  • Deelname aan alle Makita België acties
  • Snelle reparatieservice
  • Verlengde garantie op veel Makita machines

Makita fabrieksgarantie

Alle actuele informatie is ook te lezen op https://www.makita.be/garantie.html

Elk gereedschap van Makita wordt nauwkeurig getest en gecontroleerd door de afdeling kwaliteitswaarborg van Makita. Makita verleent productiegarantie onverlet de contractuele of wettelijke garantieaanspraken tegenover de verkoper.

Voor gereedschap dat bij ons is gekocht geldt een garantietijd:

• tot één jaar na de aankoopdatum bij professioneel gebruik (tot die jaar na registratie)

• tot twee jaar na aankoop in het geval van niet-professioneel of particulier gebruik. (tot drie jaar na registratie)

Binnen dit tijdsbestek aanvaardt Makita België in het geval van een materiaal– of productiefout de kosten voor reparatie en het gratis vervangen van defecte onderdelen. Het vervangen van onderdelen onder garantie heeft geen verlenging van de garantieperiode tot gevolg, met uitzondering van de standaard garantie van drie maanden na elke herstelling, die alleen geldt voor de herstelde of vervangen onderdelen.

Garantieverlenging met 2 jaar naar in totaal 3 jaar garantie, mits de koper woonachtig in België of het Groothertogdom Luxemburg is en het apparaat binnen 4 weken na aankoop via de website van Makita België registreert.

Er is geen verlenging van 2 jaar mogelijk voor accu's, opladers, zaklampen, gereedschap met verbrandingsmotor (benzine), pneumatisch gereedschap, compressoren en gereedschappen op gas.

Er is wel een verlengde garantie met 1 naar 2 jaar mogelijk voor Lithium-ion accu’s en opladers volgens het 2 Jaar+ accu en oplader garantieplan.

Voor registratie: https://www.makita.be/verlengde-garantie.html