Gereedschapdeal.com - Het grootste aanbod autogereedschap

Wij bieden een ruim aanbod artikelen van verschillende topmerken, zoals Ragnor, Mannesmann en BGS. Daarbij hebben wij nog veel meer andere merken gereedschap. Wanneer u op zoek bent naar een product uit de volgende categoriën: momentsleutelsdoppensetsschroevendraaiersets of een gevulde gereedschapskist of lege gereedschapskoffer, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ook hebben wij een flink assortiment gereedschapswagens, gereedschapskoffers en Ragnor gereedschapskisten voor de hobbyist en de veeleisende professional!

166.000 Volgers op Facebook

Word jij ook lid van onze Facebook community met meer dan 160.000 volgers? Wij hebben wekelijks leuke acties en prijsvragen! Ook hebben wij regelmatig reviews en unboxingen van nieuwe producten. Wij hebben ook een leuk Youtube kanaal met diverse handige video's van onze gereedschapswagens en gereedschapskisten klik hier om deze te bekijken.

Distributiecentrum in Halsteren

Omdat we flink groeien met onze diverse webshops hebben wij een gloednieuw pand gekocht! Wij leveren onze gereedschappen uit eigen voorraad voortaan vanuit ons nieuwe distributiecentrum (2500 m2) in Halsteren! Bovendien levert Gereedschapdeal.com altijd snel, betaalbaar en in heel Nederland en België. Voor 14:00 besteld is de volgende werkdag in huis zowel in Nederland en in België. Wij hebben écht alles voor de werkplaats en garage. Het grootste online assortiment aan gereedschap en toebehoren en we leveren gratis en razendsnel. Op het gebied van werkplaatsinrichting en gereedschap zijn we uniek en geen vraag is ons te gek. Neem contact op om uw vraag te stellen via klantenservice@prijstechnisch.com

Kent u onze andere websites en webshops ook al?