Retourneren

U kunt bij Gereedschapdeal.com 14 dagen na ontvangst een artikel retour sturen zonder opgaaf van redenen, wij maken daar geen probleem van! Het artikel moet wel aan een aantal eisen voldoen zodat wij dit correct kunnen afhandelen. Het artikel mag bijoorbeeld niet gebruikt zijn. Toch niet blij met je aankoop? Dan kun je dit binnen 14 dagen, na ontvangst van je product, bij ons melden via het online retourformulier. Hierna krijg je nog eens 14 dagen de tijd om je product terug te sturen. Graag wel in originele staat en verpakking. Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. Bijvoorbeeld: haal een product uit de doos en bekijk hem van alle kanten, maar ga er niet mee koken. Is je product toch nét teveel gebruikt? Dan laten we je er niet mee zitten. Je ontvangt dan 75% van het oorspronkelijke aankoopbedrag.

 Retourprocedure

U kunt uw product mits deze voldoet aan bovenstaande voorwaarden retourneren naar ons retouradres: Prijstechnisch BV, Vang 16, 4661 TX in Halsteren. De kosten voor het retoursturen van een artikel is voor de rekening van de klant, de kosten die gemaakt zijn om het artikel te verzenden nemen wij voor onze rekening. Op deze manier verdelen wij de kosten op een eerlijke manier. Let op: zorg dat het duidelijk is dat de bestelling van u afkomstig is door middel van het retourformulier ingevuld bij te voegen zodat wij weten van wie de retourzending afkomstig is en wat ermee moet gebeuren.

Aankoopbedrag terugstorten

Na controle van de retour gestuurde producten storten wij uw aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug, doorgaans binnen 3 werkdagen, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding. 

Heeft u nog een vraag?

Neem a.u.b. contact op voor al uw vragen. We zijn telefonisch bereikbaar de livechat op de website of via e-mail: klantenservice@gereedschapdeal.com.