Klant winkelbeoordelingen

Peter

Peter

Datum: 4 juli 2019
  • Shopreview
  • Correcte afhandeling

imke

imke

Datum: 22 mei 2019
  • Shopreview
  • goede winkel met mooie producten , toppers!

erik ten hagen

erik ten hagen

Datum: 22 mei 2019
  • Shopreview
  • een zeer goede winkel met fijne vriendelijke mensen die je gelijk helpen! koop zeker nog een keer hier! producten ook van uitstekende kwaliteit

teun

teun

Datum: 7 mei 2019
  • Shopreview
  • mooie website en goede klantenservice

jaap

jaap

Datum: 3 mei 2019
  • Shopreview
  • goed en mooie web winkel en super vriendelijke mensen dei je altijd helpen met a je problemen , het gereedschap is ook van uitstekende kwaliteit . niks mis met dit bedrijf

david

david

Datum: 1 mei 2019
  • Shopreview
  • fijne klantenservice met hele vriendelijke mensen die je gelijk helpen als er iets is , het product is ook van hoge kwaliteit .
    aanrader!!!!

peter

peter

Datum: 17 april 2019
  • Shopreview
  • goede klantenservice en snelle levering , goed bedrijf , bestel hier zeker nog een keer !

johnny

johnny

Datum: 17 april 2019
  • Shopreview
  • ik vind dit persoonlijk een goede winkel en vriendelijke mensen die je altijd gelijk helpen bij problemen en het gelijk oplossen of een nieuwe sturen

appie

appie

Datum: 17 april 2019
  • Shopreview
  • geweldige webwinkel en prima service , gereedschap is ook van top kwaliteit





































john

john

Datum: 11 april 2019
  • Shopreview
  • de shop , de klantenservice , het gereedschap : alles bij elkaar is gewoonweg de beste webshop! aanrader!

1-10 of 37

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4