Gereedschapskoffers

Voor gereedschapskoffers bent u bij ons op het juiste adres! Gereedschapsdeal is dé specialist om al uw gereedschap op te bergen. In ons assortiment vind je gereedschapskoffers van hoge kwaliteit, voor de scherpste prijs. Wil je graag een koffer inclusief gereedschap, bekijk dan eens onze gevulde gereedschapskoffers. Zoek je een koffer voor het gereedschap dat je al hebt, kies dan voor één van onze lege gereedschapskoffers. Heeft u iets anders nodig om uw werkplaas in te richten? Neem dan een kijkje bij het gehele assortiment. Als u bij ons een bestelling vóór 15:30 plaatst, wordt het de volgende werkdag geleverd.

Gereedschapskoffers met inhoud

Wil je het helemaal goed voor elkaar hebben, kies dan voor een gereedschapskoffer met inhoud. Onze gevulde gereedschapskoffers zitten bomvol gereedschap van hoge kwaliteit. Zo heb je alles handig bij elkaar in 1 koffer die je eenvoudig meeneemt naar jouw klus. Vind je het lastig om een keuze te maken, kies dan bijvoorbeeld voor een gereedschapskoffer met inhoud van het merk Centurius of Ragnor. Deze Centurius gereedschapskoffer 140-delig is een perfecte keuze voor de ware hobbyist en een hardloper in onze webshop! Met deze koffer heb je altijd het juiste gereedschap bij de hand.

Lege gereedschapskoffer

Heb je al voldoende gereedschap in huis, maar wil je het graag mooi opbergen? Kies dan voor een lege gereedschapskoffer. Kies voor deze Centurius gereedschapskofferset als je meerdere soorten gereedschap wil opbergen. Deze set betaat uit 3 koffers, ieders met een uitneembare gereeschapsbak en opbergvakjes in de deksel. Zoek je juist wat groters en professionelers om ook mee te nemen naar klussen buiten de deur, bekijk dan eens onze mobiele gereedschapskoffer met 4 laden

Gereedschapdeal hanteert altijd scherpe prijzen, zo ook voor de categorie gereedschapskoffers. Als u bij ons besteld vóór 15:30, is het de volgende werkdag in huis! Heeft u advies nodig omdat u er niet aan uitkomt? Vraag het aan onze klantenservice. Zij helpen u natuurlijk graag!