Gevulde gereedschapskoffers

Het laten slingeren van gereedschap is per definitie al niet handig. Maak daarom gebruik van een gereedschapskoffer van Gereedschapdeal. Hierdoor krijgt elk stukje gereedschap een eigen plek in de gereedschapskoffer, dan hoeft u geen uren meer te zoeken naar de juiste schroevendraaier. Maar is het enkel een kwestie de koffer even te openen. Hier vindt u alle gereedschapskoffers. Bekijk ook eens onze lege gereedschapskoffers.

per pagina

Producten 1-24 van 54

 1. BGS Gereedschapskoffer 84-delig
  BGS Gereedschapskoffer 84-delig
  Speciale Price € 114,95 € 95,00 Normale Price € 139,00
   Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis! Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis!
 2. Gereedschapskoffer gevuld 23-delig
  Gereedschapskoffer gevuld 23-delig
  € 35,00 € 28,93
   Let op: dit product is tijdelijk niet beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie Let op: dit product is tijdelijk niet beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie
per pagina

Producten 1-24 van 54

Gevulde gereedschapskoffers online bestellen

Jij hebt toch ook liever een gereedschapskoffer die gevuld is dan een lege? Altijd het juiste gereedschap bij de hand en ook nog eens netjes gesorteerd! Voor minimale inspanning kies je voor een verrijdbare gereedschapskist op wielen. Om je gereedschapskoffer met inhoud makkelijk te verplaatsen is een telescopische handgreep erg handig. Als je dan ook nog kiest voor een koffer met deksel blijft je gereedschap droog en schoon. Met een gevulde gereedschapskoffer ben je klaar voor iedere klus! Besteld u vóór 15:30, dan wordt uw bestelling de volgende werkdag bezorgd!