Gereedschapswagen accessoires

De spuitbussen keurig in de spuitbushouder met sterke magneten aan de gereedschapswagen, een passend gereedschapsbord met bijpassende haken en het gereedschap in de laden overzichtelijk gerangschikt op de 1 cm. dikke zachte matten, metalen vakverdeling of kunststof bakken. Alle accessoires zijn uit voorraad leverbaar. De handigste gereedschapswagen accessoires vind je bij Gereedschapdeal.com!

per pagina

5 producten

  1. BGS Magneet spuitbusrekje | 210 mm
    BGS Magneet spuitbusrekje | 210 mm
    Speciale Price € 9,21 € 7,61 Normale Price € 10,90
    <span style="color: #54B146;">Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis!</span> Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis!
per pagina

5 producten

Accessoires voor uw gereedschapswagen

Uw handige gereedschapswagen maakt u nu nog praktischer met bijpassende gereedschapswagen accessoires! In de webwinkel van Gereedschapdeal.com koopt u diverse accessoires waar u uw gereedschapswagen mee aanvult. Kies nu de accessoires die het beste bij uw wensen aansluiten! In deze categorie vind je magneethouders, schalen en andere onderdelen voor je gereedschapswagen. Rust je gereedschapskar uit met specifieke benodigdheden voor jouw klussen. De onderdelen zijn van hoge kwaliteit. Ook bij dagelijks gebruik gaan ze lang mee. Gebruik ze voor je gereedschaptrolley in de werkplaats of bij het klussen thuis.