Compressors

Een compressor is een machine die lucht aanzuigt, opslaat, samenperst en vervolgens omzet in de hoeveelheid luchtdruk die u wilt, uitgedrukt in bar. Afhankelijk van het aanzuigvermogen, de tankinhoud en de maximale druk die wordt gecreëerd, kan worden bepaald welke compressor het best is voor de klus. Een compressor is te verkijgen in diverse soorten en maten. Daarbij heeft iedere luchtcompressor eigen unieke eigenschappen. Compressoren zijn er voor de hobbyisten, de klussers en ook voor de professionele industrie. Bent u nog op zoek naar andere werkplaatluitrusting? Neem eens een kijkje bij het volledige assoritment.

Blader door de categorieën

Olievrije compressoren

Deze serie compressoren hebben geen olie nodig en stoten daarom ook olievrije lucht uit, wat bij toepassingen, zoals verfspuiten, optimaal kan zijn. Daarbij komt dat olievrije compressoren gemakkelijk in onderhoud zijn. De compressoren zijn te verkrijgen in 12, 24 en 230 volt. In deze serie vind je tilbare, verplaatsbare, maar ook niet verplaatsbare compressoren.

Stille compressoren

Stil werken is prettig. Vooral in situaties wanneer geluid niet gewenst is. De stille compressoren zijn zo gemaakt dat de compressor weinig decibels genereert. Daarbij zijn er ook compressoren te verkrijgen die olievrij zijn. De professionele lijn stille compressoren zijn voorzien van speciale geluidsisolatie en kunnen dicht bij een kantoor geplaatst worden. De stille compressoren zijn te verkrijgen in 12 volt, 24 volt, 230 volt en 400 volt.