Lekbakken en trechters

Gereedschapdeal.com heeft verschillende soorten lek- en opvangbakken. Bent u nog op zoek naar andere werkplaatluitrusting? Neem eens een kijkje bij het volledige assortiment. Zo hebben wij lekbakken met rooster, lekbakken zonder rooster of speciale lekbakken die gebruikt worden voor de industriële sector. Lek- en opvangbakken zijn belangrijk en noodzakelijk bij het opslaan van allerlei vloeistoffen en vaste stoffen die kunnen lekken. Trechters zijn heel handig wanneer je aan de slag moet met het bijvullen van oliën of andere vloeistoffen die bijten. Bekijk ons aanbod aan trechters. De meest verkochte producten in deze twee catogoriën zijn:

 • Beta zelfklemmende trechter
 • Ragnor olie opvangbak met tuit - lekbak
per pagina

7 producten

 1. BGS olietrechter met bajonet aansluiting
  BGS olietrechter met bajonet aansluiting
  Speciale Price € 18,42 € 15,22 Normale Price € 39,00
  <span style="color: #54B146;">Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis!</span> Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis!
 2. BGS trechterset 4-delig
  BGS trechterset 4-delig
  Speciale Price € 1,87 € 1,55 Normale Price € 19,00
  <span style="color: #54B146;">Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis!</span> Op werkdagen voor 15:30 besteld is de volgende dag in huis!
per pagina

7 producten

Lekbakken en trechters kopen

Denk hierbij ook aan gevaarlijke stoffen, zoals chemicaliën. Tegenwoordig verplichten strenge milieuregels zelfs het gebruik van specifieke retentie containers of lekbakken bij de opslag van gevaarlijke stoffen. Door de aanwezigheid van die stoffen kunnen er risico’s op de werkvloer ontstaan. Om het risico te beperken zijn er allerlei regels en eisen opgesteld voor onder andere lekbakken maar ook voor trechters. Wenst u verder advies of informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice.