Please support the people in Ukraine, they need our help! 

Lekbakken

Onze verrijdbare opvangbakken voor olie zijn bij uitstek geschikt voor in de werkplaats of garage. Dankzij de sterke wielen kan de lekbak naar de auto gereden worden om de olie op te kunnen vangen tijdens het verwisselen van motorolie of de olie uit de versnellingsbak. Nadat u klaar bent met het opvangen van de olie, kan de olie lekbak weer verreden worden om de oliën af te voeren. Bent u op zoek naar andere werkplaatsuitrusting? Bekijk dan ons gehele assortiment. Onze meest verkochte lekbak is: 

 • Ragnor olie opvangbak met tuit - lekbak
per pagina

2 producten

 1. Ragnor olie opvangbak met tuit - lekbak
  Ragnor olie opvangbak met tuit - lekbak
  € 25,00 € 20,66
  Levering 1-3 werkdagen
  De olie opvangbak met tuit is super handig voor het opvangen oliën en andere vloeistoffen. Lees verder
 2. Beta olie en vloeistof opvangbak
  Beta olie en vloeistof opvangbak
  Speciale Price € 25,00 € 20,66 Normale Price € 75,00
  Levering 1-3 werkdagen
  De Beta olie/vloeistof opvangbak met aftapplug is super handig voor het opvangen oliën en andere vloeistoffen. Door de afvoertuit is het vloeistof simpel weer over te gieten. Lees verder
per pagina

2 producten

Lekbakken online bestellen

Wilt u een lekbak of olieopvangbak kopen voor het veilig opvangen van chemische en brandbare vloeistoffen, waaronder olie, brandstof, terpetine en andere chemicaliën? Bekijk ons assortiment lekbakken op Gereedschapdeal! Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste bak voor het opvangen van uw brandbare vloeistof of olie? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder!